A la fi del 2019 l’AMPA Vedruna Immaculada Barcelona adopta el Tió de Nadal més famós del barri de l’Eixample.

Si, aquest que recordes amb nostàlgia i tots els veïns del barri també, estem parlant del Tió de Nadal de Temo2, S.L. “Empresa de complements i material d’oficina”

Temo2 es veu en l’obligació de canviar d’oficina i a l’ésser aquesta més petita, es veu en la necessitat de buscar algú que adopti i cuidi el seu Tió de Nadal.

Com no podem deixar de ser com som, decidim gestionar-li una llar a la nostra Escola “Vedruna Immaculada de Barcelona” perquè el Tió de Nadal seguís envoltat de nens i aquest continués repartint alegria i il·lusió per a tots.

Però… el tió és famós perquè tots els veïns del barri “nens i no tant nens” esperaven la seva operació any rere any. Com privarem al barri de la seva presència? Nosaltres no som així.

Des de l’AMPA i amb l’ajuda del col·legi, hem decidit que el barri continuarà gaudint del Tió de Nadal.

T’estaràs preguntat com ho farem, després de moltes voltes per a buscar la millor opció que encaix i no interrompi la vida quotidiana del nostre col·legi, hem decidit que repartirem el temps del Tió de Nadal en tres activitats:

  • Tió de Nadal per l’Escola:
    • Els alumnes de l’escola podran gaudir del Tió de Nadal amb tranquil·litat.
  • Tió de Nadal per Escoles Bressol:
    • Convidarem a les guarderies del barri a participar d’una activitat muntada al voltant del Tió de Nadal.
  • Tió de Nadal Solidari:
    • Convidem al barri a acostar-se a aquesta impressionant tradició d’una manera més solidària.

Esperem que ens acompanyi durant molts anys i que els veïns del barri de l’Eixample continuïn gaudint del punt com el van fer en anys anteriors.

Gràcies Temo2 i benvingut Tió de Nadal.


Ultima actualització: 16/12/2019
Ultima correcció: 16/12/2019