TIC: Tòpics i Pànic! “viure i sobreviure a les noves tecnologies en família”

Surfejarem de la mà d’en Juanjo Fernández pels TICoceans, salvarem la bretxa generacional, descobrirem els manaments del FamiTICàleg, i desfarem tòpics sobre les Noves Tecnologies i els nostres fills.

Una sessió amb una mica d’informació, alguna dinàmica i força criteris perquè tots plegats aclarim idees, desfem tòpics i mesurem les nostres pors sobre les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que ocupen tantes hores dels nostres fills i alumnes –i potser també hores nostres!-.

Després d’un recorregut-mostrari per algunes eines i aplicacions populars (jocs online, youtube, whatsapp, instagram, facebook…), es recullen inquietuds, es proposa una dinàmica per conèixer i valorar les característiques de la generació YouTube en comparació amb la nostra, i s’ofereix el FamiTICàleg: un decàleg en clau positiva per a tractar amb les TIC a la nostra família.

La sessió té una durada d’una hora i mitja, i s’imparteix amb el suport d’una presentació de PowerPoint. En l’explicació s’inclouen exemples de situacions reals i es lliura el FamiTICàleg perquè serveixi de material de reflexió i aplicació. 

Data: Dijous, 12 de desembre de 2019.
Hora: 19:00 hores.
Lloc: Sala d’actes de l’escola.
Servei d’acollida: Sí.

Organitza:

Comissió de xerrades.