Junta Actual

Us presentem els seus membres de la Junta perquè els pugueu posar cara i en sapigueu alguna cosa més. Si voleu formar-hi part o participar puntualment en alguna activitat concreta, només ens ho heu de comunicar!

Si us agradaria col·laborar però no teniu clar com, també podeu entrar al grup de col·laboradors que ens ajuden quan poden i sense cap compromís. Digueu-nos-ho i us afegirem al grup de wahtsapp (només enviem temes d’AFA i puntualment).

Presidència, Secretaria i Tresoreria

VANESA SANTIAGO PRESIDENTA

Membre de la junta des de 2016

La Vanesa Santiago és la presidenta de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Carnestoltes i Festa de l’AMPA. La Vanesa té dues filles, la gran nascuda el 2013 i la petita, nascuda el 2016.

LAIA OLTRA SECRETÀRIA

Membre de la junta des de 2015

La Laia Oltra és la Secretaria general de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Comunicació I Carnestoltes. La Laia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2014..

EVA RUBIO TRESORERA

Membre de la junta des de 2015

L’Eva Rubio és la Tresorera de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les reunions amb entitats externes per al Camí Escolar, Consell Escolar,  Carnestoltes i Mail. L’Eva té dues filles, la gran nascuda el 2011 i la petita, nascuda el 2015.

Vocals (ordre alfabètic)

BORIS ARROYO VOCAL

Membre de la junta des de 2017

El Boris Arroyo és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en diverses de les activitats. El Boris té dos fills, el gran nascut el 2011 i el petit nascut el 2014

SÍLVIA AGULLÓ VOCAL

OLGA CARRILLERO VOCAL

ELENA GARCÍA VOCAL

YOLANDA GONZÁLEZ VOCAL

JORDI PÉREZ VOCAL

SUSANNA POLO VOCAL

A més, d’altres pares i mares de l’escola s’encarreguen d’algunes activitats com La Milla, Portes Obertes i d’altres iniciatives que sorgeixen durant el curs.