Participants: Tota persona vinculada a l’Escola Vedruna Immaculada que vulgui participar.

Tema: “EL BÀSKET ENS MOU”

Obres: cada autor podrà presentar fins a 2 fotografies com a màxim, que podran ser en color, blanc i negre i fins i tot, quedaran admeses aquelles fotografies amb filtres o altres retocs fotogràfics. Demanem que no es presentin fotografies on apareguin cares o persones fàcilment identificables, per tal de no haver de gestionar tema de drets d’imatge.

Modus de Participació: Pujar la fotografia a instagram on s’haurà d’etiquetar-la com a @diadabasketimma i posar el hastag: #concursdiada18

Premis: Les tres fotografies amb més “likes” seran les guanyadores. Totes rebran un obsequi durant la Diada de bàsquet, el 2 de juny.  La que quedi en primer lloc, també serà el cartell de la diada de bàsquet del curs vinent. En cas d’empat, dos membres de la Junta directiva de l’AMPA i dos membres de la Coordinació del bàsquet decidiran la guanyadora.

Calendari: Des del mateix dia de la publicació de les bases i fins el 25 de maig per pujar les fotografies. El dia 27 de maig, a les 22h., l’organització del concurs  comprovarà quines són les fotografies amb més likes. 

Altres: Drets de la propietat intel·lectual: els autors acceptaran cedir les imatges per a la Base de Dades de l’AMPA Vedruna Immaculada Barcelona i per tant, cediran tots els drets de difusió, explotació, reproducció, publicació, exposició, comunicació pública (fins i tot en xarxes socials), sense que els autors en puguin reclamar cap tipus de contraprestació, ni d’indemnització per aquests conceptes.

Els participants declaren i prometen ser posseïdors dels drets d’autor de les fotografies presentades, i declaren que les imatges ni lesionen ni perjudiquen a tercers i assumeixen qualsevol responsabilitat que de les mateixes fotografies se’n pogués derivar.