Llibre: Més enllà del bosc

Un conte que ens ajudarà a entendre la mort d’un ésser estimat mitjançant l’acceptació del dol i recordant els moments feliços.

Tots els animals del bosc gaudeixen d’aquest indret tan especial en companyia dels seus amics. En Ratlletes és un alegre ós rentador que se sent realment feliç de compartir el dia a dia amb el gran ós bru, l’esquirol, el conill o el castor. El temps porta una primavera florida, un estiu calorós, una tardor de preparatius i, finalment, les primeres neus de l’hivern. Un dia el fred és tan intens que en Ratlletes s’adorm entre la neu, mentre els floquets el van cobrint lentament i el seu cor comença a bategar cada vegada més a poc a poc, fins que s’atura per sempre.

Una història sobre l’absència dels éssers estimats explicada a través de l’enyor i el record dels moments feliços que tots els animals del bosc guarden d’en Ratlletes.

Podeu comprar-lo a la web de l’editorial: http://comanegra.com/album-illustrat-infantil-i-juvenil/291-mes-enlla-del-bosc.html

 

Comentaris ( 2 )
  1. Sònia Ripoll

    Un bon recurs, no només pels infants. Tot sovint els adults també necessitem ajuda “extra” i recordar des dels bons records. Moltes gràcies per la recomanació!

  2. Jordi Martí

    Un llibre que te una pinta molt interessant. És un tema prou difícil i mai saps com sortir-ne quan els nens et pregunten. No el coneixia, però segur que el comprarem!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats