Arquitectura de la calma, una guia pràctica per trobar la serenitat i l’equilibri interior, de Vicenç Alujas i Guillem Simó

Recomanat per a pares.
L’Alba Castellví ens va dir a la xerrada “Educar sense cridar” que havíem d’estar en calma per tractar als nostres fills amb serenitat i ens va venir al cap “Arquitectura de la calma”, un llibre que parla de com aconseguir que la calma estigui present de forma constant en la nostra vida. És un llibre fàcil de llegir, molt pràctic i, realment, aconsegueixes resultats ràpidament (si t’hi poses, és clar!)

Us copiem un enllaç on podeu escoltar l’entrevista que van fer a un dels autors, a Catalunya Ràdio, i el text de la contraportada del llibre.

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/nom-programa/Larquitectura-de-la-calma/audio/839922/

“Diàriament, a la feina o en la nostra vida personal, vivim situacions d’estrès o angoixa que sovint ens fan perdre la calma que hauríem de tenir de manera innata. I un estat de profunda calma és una condició imprescindible per assolir la felicitat a què tots aspirem.
Aquest llibre és una eina summament útil per edificar la nostra calma interior d’una manera sòlida i definitiva. Utilitzant el símil arquitectònic (ciments, estructura i façana) i basant-se en experiències reals i en molts anys d’estudi, els autors analitzen quines circumstàncies erosionen aquesta calma i, en sentit contrari, quins elements ens endinsen en aquell estat meravellós de serenitat total. Són aquests elements els que cal conèixer, però sobretot practicar i enfortir.

Per això, en cada capítol hi ha reflexions meditatives i exercicis senzills per practicar l’arquitectura de la calma. Entre cinc i deu minuts són suficients i es pot aprofitar qualsevol moment lliure, en qualsevol lloc. Notareu els beneficis de seguida i els encomanareu a la gent que us envolta”.

Que la calma sigui amb vosaltres!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats