XXI Saló del Manga del 29 d’octubre a l’1 de novembre

El XXI Saló del Manga de Barcelona, ​​que se celebrarà del proper 29 d’octubre a l’1 de novembre, a la  Fira Barcelona Montjuïc, torna a ampliar el seu espai i creix també en activitats. En aquesta edició, el certamen que organitza FICOMIC ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 4 i la plaça Univers. S’ocuparan uns 60.000 metres quadrats, enfront dels 50.000 de la passada edició.

El Palau 1 albergarà l’espai de videojocs de Super Mario Bros., icona de la cultura japonesa i un dels protagonistes del certamen, la zona de restauració japonesa i el taller de cuina. A la planta baixa del Palau 2 hi haurà els estands dels expositors, el taller de manga, la zona d’activitats infantils, sala d’actes 1 i exposicions. La planta superior del Palau 2 acollirà l’espai L’Esperit del Japó, dedicat a la cultura, tradicions i espiritualitat japoneses amb exposicions, tallers de macrobiòtica, espai de meditació, reiki, Kobido, shiatsu, quimono, sala d’actes 2 i estands d’entitats i institucions culturals.

El Palau 4 acollirà la sala de projeccions, exposicions, espais per a cosplayers, tallers de jocs japonesos i altres activitats. El gran escenari cobert estarà ubicat a la Plaça Univers, com en la passada edició. Allà tindran lloc els concursos de cosplay, actuacions musicals, exhibicions de balls i altres competicions.

Podeu comprar les entrades i veure més informació a la web de Ficomic (http://manga-xxi.ficomic.com/informacio.cfm)

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats