Nomes queden 4 dies! S’exhaureix el termini per demanar el canvi del xamfrà Mallorca Dos de maig.

Nomes queden 4 dies! S’exhaureix el termini per demanar el canvi del xamfrà Mallorca Dos de maig. Portem més de 200 vots, i som a només 120 de ser la 2a proposta amb més suport de l’Eixample. NECESSITEM el vostre VOT. Recordeu: pares, germans, tiets, avis, amics…TOTS SUMEM!

Per a poder votar, us haureu de registrar seguint les següents passes (es fa en menys d’1 minut):

  1. Introduïu primer, un nom d’usuari, un e-mail i una clau, i accepteu les condicions d’ús. Aquesta opció us donarà menys problemes que si us registreu via Google, Facebook o Twitter (altra gent a reportat problemes fent el registre mitjançant aquestes plataformes)
  2. Rebreu un e-mail de confirmació (reviseu la carpeta de Correu Brossa o Spam), en el qual hi haurà un enllaç per validar el compte i confirmar que el mail és el vostre i que és correcte.
  3. Quan clickeu en l’enllaç, aquest us portarà a una pàgina web on haureu de cickar el botó de “Verificar el teu compte”
  4. Una vegada fet això, us demanarà que acabeu de posar les dades necessàries per confirmar que sou una persona i no un procés programat que pugui emetre vots de forma indiscriminada. Per tant us demanarà les següents dades: Tipus de document (NIF, NIE, Passaport…), Número de document (poseu el vostre NIF, NIE o Passaport, amb lletra, segons el que heu triat en Tipus de document), Data de naixement i Codi Postal (es comprova que la persona estigui al municipi de Barcelona). Haureu de marcar la casella “Estic d’acord amb els termes d’accés al Padró” i llavors, clickar a “Verificar la Residència”
  5. Amb aquestes passes, ja tindreu el nostre compte creat (veureu que accediu a la configuració del mateix on no cal que toqueu res si no ho desitgeu) i podreu participar en qualsevol consulta del portal a partir d’ara.
  6. Ara sol queda anar a l’enllaç de la proposta del xamfrà, i votar per ella… i si voleu fer un comentari, també ajudarà: https://decidim.barcelona/proposals/adequar-correctament-el-xamfra-escolar-de-mallorca-dos-de-maig

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats