Verd, per la millora del temps en els semàfors. Vermell, per l’ampliació del xamfrà Mallorca – Dos de Maig

Com ja sabreu, des de fa anys, l’AMPA i l’escola intenten millorar la situació del xamfrà Mallorca – Dos de Maig. Malgrat l’esforç que vam fer les famílies de l’escola i els bons resultats aconseguits l’any passat a la plataforma “Decidim Barcelona”, de moment no hem aconseguit que s’eixampli el xamfrà, que canvïin les tanques ni que treguin la zona de càrrega i descàrrega. El que sí que hem aconseguit (per fi!) és una petició plantejada fa anys: augmentar el temps en les fases semafòriques de la cruïlla. És a dir, deixar més segons de diferència entre els semàfors en vermell que passen a verd per deixar pas al vehicles, i els que donen pas als peatons, perquè doni temps a buidar la cruïlla. Encara no hi ha una data prevista, però sembla que l’Ajuntament està preparant la modificació per posar-la en funcionament en breu.

Us deixem el document adjunt de l’observació feta, que ens ha fet arribar la Tècnica de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de l’Eixample: Resposta sol·licitud Imaculada Vedruna

Comentaris ( 1 )
  1. Ramon Gonzalez Villagrasa

    Yo sugeriria al colegio que pintase un carril de paso en amarillo, de 1 metro de ancho, para que los padres no nos paremos ahi y dejar paso. Igual eso lo solucionaria en parte.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats