El temps que ens regala la Núria (SOS acompanyants!)

La Núria és mare de 1r i 3r. Té uns horaris de bogeria. Treballa d’infermera, entre setmana o el cap de setmana. I com la majoria no té mai temps per a res. Però, des de fa 4 anys, en troba per als nostres fills. Un o dos cops l’any, s’agafa un dia (o mig) per acompanyar-los a les excursions i sortides de l’escola.

Gràcies a la Núria, i a d’altres mares i pares com ella, els nostres fills van acompanyats per persones de confiança, i les sortides tenen un preu més econòmic. Però fan falta més “núries”. Per això us demanem que intenteu buscar un únic dia a l’any per fer d’acompanyants.

Apunteu-vos al Banc de Pares i Mares! No us compromet a res més que intentar trobar aquella sortida que us quadraria amb l’agenda. No cal dir que l’experiència “no té preu” i que els que la proven, si poden, repeteixen! En paraules de la Núria “és divertit, gaudeixes de les mateixes sortides que fan els nens, coneixes els mestres i d’altres pares i és una manera de col·laborar amb l’escola”.

Si us voleu inscriure, envieu un mail a: ampa@vedrunaimmaculada.cat (amb nom i cognoms, telèfon, mail i cursos actuals dels fills).

Reunió per repartir sortides: dimecres 28 de setembre, a les 17:15 (podeu venir amb els nens).

Gràcies per endavant en nom de tots els nens i nenes, nois i noies, de l’escola!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats