Recomanacions per Sant Jordi

Sant Jordi ja és aquí i, si encara no teniu ni idea de quin llibre voleu comprar, us suggerim uns quants títols per a totes les edats (pares inclosos)!

 

Qui és aquesta bestiola?, de Carmen Queralt (de 3 a 5 anys)

Una primera aproximació al món de les petites criatures que conviuen amb nosaltres però que, a simple vista, no veiem. Escrit amb lletra de pal, per facilitar la lectura dels primer lectors, combina un text breu i divertit que fa èmfasi en els adjectius i la descripció, amb unes il·lustracions originals i simpàtiques.

Disponible en català, castellà i anglès a kalandraka.com

 

La Blancaneu i els 7 nans polits, de Vivim del Cuentu (de 5 a 8 anys)

Per a tots els pares que mireu amb ulls crítics els contes clàssics per sexistes, moralistes o inculcar la pedagogia de la por, us recomanem la col·lecció “Contes desexplicats” creada per la colla de rondallistes Vivim del Cuentu.

Els arguments de tota la vida, plens de sorpreses i grans dosis d’humor que conviden a fer volar la imaginació. Per ser explicats als nens que encara no saben llegir o per als primers lectors, que ja reconeixen la lletra lligada.

A la llibreria del Clot, pebrenegre.cat

 

El espacio en 30 segundos, de Clive Gifford (de 8 a 12 anys)

Una forma ràpida i entretinguda d’acostar el món de l’univers, les galàxies, el sistema solar, els planetes i la teoria del Big-Bang als explorados de la casa. Amb glossaris de vocabulari, il·lustracions atractives i petites missions per continuar investigant i ampliant la informació sobre els temes que hi conté.

Disponible a play-explore.com

 

Sis cors a l’altra banda del mirall, de Josep Sampere (secundària)

5 adolescents amb situacions familiars complicades han comès, cadascun d’ells, un pecat que confessaran, en un paper, per entrar en un joc de pistes i màgia proposat per un professor-mag que arriba a l’institut. Una novel·la d’intriga, de lectura fàcil i ràpida, amb una trama diabòlica que enganxa des de les primeres pàgines gràcies a un estil fresc i addictiu.

Disponible a llibreries i webs

 

A salvo en la red, de Pedro García Aguado i Francisco Castaño Mena (per a pares)

Aquest és el llibre ideal per a tots els que ja són conscients dels perills que pot comportar tanta tecnologia a l’abast dels adolescents, i també per als que encara no ho són. Establir unes pautes clares i precises basades en la supervisió i en la confiança, des del primer mòbil o el primer contacte amb les xarxes socials, pot ser la clau per evitar disgustos posteriors.

Disponible a llibreries i webs

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats