Una olivera al Pati del Colors

“Millorar el medi ambient”. Aquest és el compromís que va signar l’escola fa uns dies, juntament amb més de 300 centres, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. La Sònia Ripoll (presidenta de l’AMPA), la Lourdes Miralles (tutora de cicle superior), l’Anna Cortés (alumna d’ESO) i el David Román (alumne de 6è de primària) hi va anar en representació de les famílies de l’escola.

En l’acte, al qual hi van assitir l’alcaldessa Sra. Ada Colau i la tinent d’alcaldessa Sra. Janet Sanz, es va donar la benvinguda a les escoles que s’han unit al projecte “Escoles més sotenibles” aquest curs. També es va felicitar a les que fa més temps que hi participen, es va establir un torn de preguntes relacionades amb el medi ambient i la millora sostenible, i 4 escoles van exposar els seus projectes relacionats amb la millora ambiental i l’entorn, tot donant idees a la resta d’assistents.

Com a símbol de la participació en el projecte, cada centre va rebre una olivera. La  nostra, la van plantar els nens i nenes d’infantil i es troba a la zona de l’Hort dels Colors. Esperem que creixi sana i forta!

Si esteu interessats a participar en el projecte sostenible, escriviu-nos a ampa@vedrunaimmaculada.cat. Ens cal un voluntari o voluntària que pugui anar a les reunions que fa la comissió de sostenibilitat, cada dimecres, de 9 a 10 del matí (amb assistir a una reunió mensual, n’hi hauria prou).

olivera7 olivera6 olivera5 olivera4 olivera3 olivera2 olivera1

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats