Proposta per millorar el xamfrà Mallorca Dos de Maig

Com ja sabeu, la sortida escolar al xamfrà Mallorca Dos de Maig provoca una gran acumulació de gent. S’ha demanat en diverses ocasions a les institucions i organismes oficials que hi posin solució però no hem tingut èxit. Ara, engeguem una nova iniciativa a través de la plataforma “Decidim Barcelona” (oberta per l’Ajuntament) per veure si obtenim millor resposta.

Si us plau, pel benestar de tots i especialment dels nens, doneu suport a la proposta que us adjuntem. Només cal que us registreu i cliqueu a donar suport. Les propostes amb més suport ciutadà seran estudiades per a l’Ajuntament i rebran resposta de la seva viabilitat.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

https://decidim.barcelona/proposals/adequar-correctament-el-xamfra-escolar-de-mallorca-dos-de-maig

Ja portem més de 100 suports!! Entre tots ho podem aconseguir!

Per a poder votar, us haureu de registrar seguint les següents passes (es fa en menys d’1 minut):

  1. Introduïu primer, un nom d’usuari, un e-mail i una clau (i acceptar les condicions d’ús)
  2. Rebreu un e-mail de confirmació (reviseu la carpeta de Correu Brossa o Spam), en el qual hi haurà un enllaç per validar el compte i confirmar que el mail és el vostre i que és correcte.
  3. Quan clickeu en l’enllaç, aquest us portarà a una pàgina web on haureu de cickar el botó de “Verificar el teu compte”
  4. Una vegada fet això, us demanarà que acabeu de posar les dades necessàries per confirmar que sou una persona i no un procés programat que pugui emetre vots de forma indiscriminada. Per tant us demanarà les següents dades: Tipus de document (NIF, NIE, Passaport…), Número de document (poseu el vostre NIF, NIE o Passaport, amb lletra, segons el que heu triat en Tipus de document), Data de naixement i Codi Postal (es comprova que la persona estigui al municipi de Barcelona). Haureu de marcar la casella “Estic d’acord amb els termes d’accés al Padró” i llavors, clickar a “Verificar la Residència”
  5. Amb aquestes passes, ja tindreu el nostre compte creat (veureu que accediu a la configuració del mateix on no cal que toqueu res si no ho desitgeu) i podreu participar en qualsevol consulta del portal a partir d’ara.
  6. Ara sol queda anar a l’enllaç de la proposta del xamfrà, i votar per ella… i si voleu fer un comentari, també ajudarà.

Si teniu algun problema, poseu un comentari aquí mateix i us intentarem ajudar!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats