Festes de tardor del 15 al 18 d’octubre al barri de la Sagrada Família

Del 15 al 18 d’octubre el barri de la Sagrada Família fa les festes de tardor, un seguit d’activitats que organitza la Coordinadora d’Entitats del barri per fer visible la tasca de les entitats durant tot l’any. La festa només dura un cap de setmana, però compta amb la participació activa de les agrupacions de cultura popular del barri, com ara els castellers, els diables i la colla gegantera.

Dijous 15 els castellers de la Sagrada Família faran un assaig obert i divendres hi haurà una cercavila de cultura popular amb tota la imatgeria festiva del barri seguida d’una cantada d’havaneres amb el grup Ultramar. Dissabte tota la tarda anirà dedicada al foc: començarà amb un taller infantil de diables i al captard hi haurà una tabalada i un correfoc amb els Diables de la Sagrada Família.

Finalment, diumenge es farà la diada castellera d’aniversari dels Castellers de la Sagrada Família, que fan tretze anys. Serà al migdia al carrer de la Marina, davant el temple de la Sagrada Família, i hi participaran els Castellers de la Vila de Gràcia i els de Sant Cugat. La festa major de tardor es clourà al vespre amb una cercavila de tabals que arrencarà a l’avinguda de Gaudí i s’acabarà a la plaça de la Sagrada Família amb un lluïment.

Descarregar Programa

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats