Aprovat el pressupost per al curs 2017-2018

El dimecres 25 d’octubre es va celebrar l’Assemblea de socis de l’AMP,  a la qual hi estava tothom convidat. Vam conèixer el nou president, el Jordi Garcia, que agafa el relleu de la Sonia Ripoll. També es van unir a la Junta, com a vocals, el Boris Arroyo, la Mireia Ruescas i el Carles Saperas.

El Jordi, amb l’ajuda de la resta de membres de la Junta, va fer un repàs de les activitats dutes a terme el curs passat i de les previstes per aquest any. L’Eva, la tresorera, va fer una revisió dels comptes i van quedar aprovats, tant el pressupost de l’any passat, com la previsió del pressupost per al curs 2017-2018.

Volem donar les gràcies a la Sonia Ripoll i a la Laura Zanni (que també ha deixat la Junta), per la feina feta durant tots aquests anys.

Aprofitem per recordar-vos que si us voleu unir a la Junta o al grup de col·laboradors, podeu enviar-nos un mail a ampa@vedrunaimmaculada.cat.

Si voleu consultar el Powerpoint amb tota la información de l’Assemblea, podeu fer-ho a a la plataforma, dins de la carpeta pública AMPA.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats