Marato 2020

Divendres 11 de desembre de 17:30 a 20:30, farem la festa en favor de  La Marató de TV3.

Com ja s’ha fet els darrers anys, l’AMPA conjuntament amb l’escola, fa la festa en favor de La Marató de TV3, enguany una festa molt especial, donat que aquesta Marató ens toca a tots.

Aquest any, no fem una festa com altres anys, a causa de les circumstàncies actuals, farem algunes activitats aïllades.

Us oferim les següents activitats:

 • Gimcana: “Hem perdut la paraula secreta que obre la guardiola on guardem la recaptació de la Marató… Ens ajudeu a trobar-la?”
  • Des del dia 1 al dia 10 de desembre, podeu fer la nostra gimcana pel barri.
  • Per fer-la cal fer la inscripció a la Botiga “El Taller” al Carrer València 565.
  • El preu d’inscripció és de 1€ per participant, i tots els participants que l’acabin tindran un obsequi!
  • La gimcana s’haurà d’acabar el mateix dia 11, entre les 17:30 i les 20:00h, portant la paraula secreta a la taula per la Marató que tindrem al xamfrà de l’escola.”
  • Gràcies als comerços col·laboradors del barri!!!
 • Xocolatada (gràcies a la col·laboració del Jordi, el nostre cuiner preferit): podeu comprar un got de xocolata calenta per només 1€, a la porta de la cuina de l’escola (la porta petita que hi ha entre la porta de Dos de Maig i de Mallorca). NO US OBLIDEU DE PORTAR ELS GOTS DE CASA!
 • Rifa de lot de Nadal: el mateix dia de la “festa” podeu comprar números per participar a la rifa d’un fantàstic lot de Nadal. 5€ cada número. Gràcies a la col·laboració de IAV Integració Audiovisual.
 • Clauers Vedruna: Tenim a la venda uns clauers únics estil “Tot anirà bé” amb el logo de l’AMPA i l’escola! Per 2€.
 • Taller pinta-mascaretes: Feu que els més petits expressin el que senten envers la Covid-19 pintant un dibuix a una mascareta blanca. Després tots els dibuixos seran exposats a l’escola perquè tothom els pugui gaudir. 2€.
 • Torneig d’escacs: El Sergi, l’apassionat dels escacs que cada any organitza un torneig per la Marató, ha volgut sumar-se a la causa, i diumenge 13 al matí farà un torneig virtual! Podeu participar des de casa. L’activitat es gratuïta, però si us agrada, sempre podeu fer una donació per a La Marató a l’escola!!!
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 1599036000756.jpg

Recordeu que TOTS els diners recaptats aniran íntegrament destinats a la recaptació de La Marató de TV3, que aquest any es centrarà en la investigació de la Covid-19.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Però La Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.

No et quedis a casa, participa i diverteix-te…

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats