Festival de la Infància del 27 de desembre al 4 de gener al Recinte Montjuïc

Aquest Nadal el Saló de la Infància porta 3 salons en 1!

Com a novetat, el Festival de la Infància incorpora l’XD Young Fest per a joves de fins a 14 anys i per primera vegada porta a Barcelona, l’esdeveniment ‘Un día con Peppa’. A més, no faltaran nombroses activitats esportives, educatives, lúdiques i solidàries per divertir-se amb tota la família!

Comprar Entrades

ACTIVITATS

La tecnologia més divertida
Viatge interactiu i sensorial a través de jocs, tallers i demostracions per descobrir la tecnologia d’una forma sorprenent i divertida.

Jocs rurals
L’ecologia i el reciclatge com a protagonistes. En els nostres tallers hi van haver els objectes reciclats més originals.

Aventura
Pels més atrevits, la nostra selva per demostrar l’habilitat física amb la tirolina, escalant un rocòdrom o en un circuit de resistència.

Super Esport
Moltíssimes activitats esportives: circuit de cars i de bicicletes elèctriques, gimcana esportiva, xutòmetre, zona per jugar a futbol i fer carreres d’atletisme…

Música i espectacles
Concerts infantils i espectacles de titelles, pallassos, magia i la millor música en directe per a tota la família.

Imaginació i creativitat
Per treure l’artista que portes dins participant en el concurs de dibuix i en tallers com el de manualitats o el de cuina per elaborar els millors pastissos.

Petits grans ciutadans
Conèixer les normes de la ciutat és fonamental per a la convivència i al Festival es pot descobrir d’una forma molt divertida. Pujar en un cotxe de policia, conduir en un circuit d’educació vial o veure com ensinistren als gossos que detecten explosius.

Salut i hàbits saludables
Cuidar de la seva salut a través d’un seguit d’activitats per millorar i potenciar uns hàbits més saludables, com tallers d’alimentació i cuina sana, xerrades pràctiques per aprendre a rentar-se bé les dents o activitats físiques variades.

Veure més a: http://www.festivalinfancia.com/

festivalinfancia

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats