Diploma pels 400 euros recaptats a la Marató

400 euros!

Aquesta és la quantitat final que vam recaptar per a La Marató de TV3, a través del concert benèfic del grup Gospel Imma Cor i l’actuació del grup de Balls de Saló de l’escola. Ara, La Marató ens ha fet entrega del diploma acreditatiu per la nostra col·laboració en l’edició dedicada a la diabetis i l’obesitat.

Gràcies a tots els que ho vau fer possible!

Carta i diploma:

Benvolguts amics,

Em plau fer-vos lliurament del diploma acreditatiu de la vostra col·laboració a l’edició 2015 de La Marató de TV3, dedicada a la diabetis i l’obesitat. 

La vostra aportació ha estat molt valuosa per a la sensibilització i recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’aquestes malalties metabòliques.

La Marató es consolida un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant individual com col·lectiva d’entitats i associacions com la vostra. Un projecte de tots.

La suma d’esforços va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3, perquè va assolir un marcador al final del programa de 7.015.367 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.

Per això, vull fer-vos arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en la darrera edició de La Marató de TV3, en format digital per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.

Espero poder-vos retrobar a la propera edició de La Marató de TV3 en què celebrarem el 25è aniversari.

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,

diplomamarato

 

 

Comentaris ( 1 )
  1. Sònia Ripoll

    Bravooooo famílies!!! Ja estem pensant en les futures edicions!

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats