389 GRÀCIES!

captura

 

Gràcies a tots els qui heu votat a “Decidim Barcelona” per intentar millorar el xamfrà i la sortida escolar.

Hem obtingut 389 vots i 43 comentaris.

Tant la direcció de l’escola com l’AMPA, fa molts anys que està fent accions per solucionar la situació però mai hem obtingut una resposta satisfactòria. Per això vam decidir aprofitar aquesta oportunitat que ofereix l’Ajuntament de Barcelona i que promet “estudiar les propostes més votades”.

Ara mateix restem a l’espera per veure què passarà però ja us podem dir que:

  • Hem creat polèmica i BTV ens ha demanat una entrevista per conèixer més a fons la situació.
  • Estem pendents de parlar  amb una persona del grup parlamentari per presentar una possible interpel·lació al plenari del districte.

 Pel que fa a “Decidim Barcelona”:

  • Del rànking general hem quedat en 28a posició (d’aquestes, 9 són propostes originades per l’Ajuntament)
  • Del districte Eixample, estem en 5a posició però en 2n lloc, si mirem només les propostes creades per la ciutadania. Pensem que és important tenir en compte aquesta dada, si és que realment han creat la plataforma per escoltar la gent!

 

Per últim, podem dir que estem en 3r lloc si mirem la classificació dels eixos que va plantejar l’Ajuntament (en el nostre cas “Bon Viure”) i estaríem en primer lloc si filtrem per “Convivència i seguretat”.

Un cop més, moltíssimes gràcies a tots per col·laborar, per votar i per fer-ne difusió. A l’escola som unes 500 famílies i hem demostrat que una part de l’escola, quan cal, es mou i va en la mateixa direcció. Esperem que tot aquest esforç doni un resultat ben aviat!!!

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats