Activitats per la Castanyada a Sagrada Família, Clot i Navas

Per a la Castanyada d’aquest any us proposem 3 activitats: una al Centre Cívic de la Sagrada Família, una altra a Rogent amb Coll i Vehí i la darrera a la Plaça Ferran Reyes de Navas.

Centre Cívic Sagrada Família

El divendres 30 d’octubre, a partir de les 17.30 h, NIT D’ÀNIMES (activitat gratuïta, per a tots els públics) al carrer Provença 480. Aquest any ens aproparem a una cultura mil·lenària: el Japó. Descobrirem una de les seves festivitats més importants, l’Obon, en què s’honra l’esperit dels avantpassats i s’agraeix el que han fet per nosaltres. No et perdis un vespre màgic i alegra l’esperit jugant, fent treballs manuals i gaudint d’històries i músiques que vénen de lluny.

Programa:

  • 17.30 h. Presentació
  • 17.45 h. Activitats infantils
  • 19.00 h. Acte final de la jornada per donar pas a la castanyada. Actuació de Vera Asunción, ballarina de dansa butoh, i ball amb tots els assistents.
  • 19.15 h. Castanyes. A càrrec de l’Espai de Gent Gran Sagrada Família

Més informació a la web http://www.ccsagradafamilia.net/fitxaCultural?id=726

 

Eix Clot

El dijous 29 d’octubre, a les 17:15 h, l’Eix Clot celebrarà la Castanyada al carrer Rogent amb Coll i Vehí. La Mireia Jerez explicarà contes per a nens, hi haurà un petit obsequi dolç i l’associació Petits Somriures vendrà castanyes solidàries. També es faran sortejos de vals de compra a bescanviar en compres als comerços de l’Eix Clot. L’Eix conta Castanyes!

 

Centre Cívic Navas

El divendres 30 d’octubre, a les 18:00 h, hi haurà el CANÇONER DE TARDOR, LA VELLA CASTANYERA a la Plaça Ferran Reyes. Un conte de 40 minuts de durada destinat a un públic a partir de 3 anys i que parla sobre el poble d’ un nen anomenat Martí, on aquest any l’hivern arriba de cop i sense avisar. El consell de Vells es reuneix per a saber què ha passat. Sense la tardor no han tingut temps de preparar-se pel fred. El Martí, amb el seu gos, haurà d’anar a preguntar a l’arbre centenari la solució i trobar la manera de fer tornar la Vella Castanyera. A través del conte es fa un repàs a les cançons pròpies de la tardor. El conte s’explica a través de la paraula, la música i les ombres xineses.

Durant l’espectacle, en el marc de la TARDOR SOLIDÀRIA del Districte de Sant Andreu, es farà una recaptació voluntària d’aliments i es podran pintar uns davantals solidaris al preu simbòlic 1€. El recapte d’aliments i l’aportació dels davantals anirà destinada íntegrament al BANC D’ALIMENTS DE SANT ANDREU.

Més informació a la web http://www.ccnavas.cat/

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats