Cavalcada 2020 – Que vénen els Reis!!

5 gener, 2020 to 5 gener, 2020 16:00 - 21:00

La carrossa està completa
Hem obert una llista d’espera, amb l’objectiu d’omplir una altra carrossa.
Només tenim 20 places disponibles.

Apunta’t-hi!!

NOVETAT: Ampliem la forqueta de cursos de P4 a 2n d’ESO

Els cicles que no puguin pujar i tothom qui ho vulgui, ens podeu acompanyar a peu. Recordeu que els nens que pugen al camió han de col·laborar amb una aportació de 10 €.

Data límit Inscripcions: 13 de desembre.

La reunió explicativa serà el dilluns 16 de desembre, a les 17:15 h.

Preparats per omplir els carrers de caramels?

Nota: Sol es permet una inscripció per reserva. Si vols inscriure a dos nens, has d’omplir i enviar dues vegades el formulari.

  Llista de suplents

  Recorda, has de realitzar una inscripció per nen/nena.

  Nom pare/mare:
  Telèfon:
  Correu Electrònic:  Nom nen/nena:

  Curs:  Comentaris:*  Consentiment:

  L'AMPA Vedruna Immaculada tractarà la informació que ens facilita per tal d'informar-lo de les activitats que realitzem. Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides.

  Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació per saber si a l'AMPA Vedruna Immaculada estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant AMPA Vedruna Immaculada, Carrer Dos de maig 247-251, 08013 Barcelona o a l'adreça de correu electrònic ampa@vedrunaimmaculada.cat, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent.

  Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, c/Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.

  Tractament de les seves dades:

  • Les seves dades seran cedides i compartides amb la direcció de Escola Vedruna Immaculada Barcelona.
  Data/Hora
  05/01/2020 4:00 pm - 9:30 pm

  Inscriu-te!

  Aquest esdeveniment està complet.

  © 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats