Contacte Comissió Sostenibilitat

Aquest formulari només té dos camps obligatoris;

 • El missatge: òbviament si ho utilitzes és per dir-nos alguna cosa, sigui el que sigui, bo o dolent. No naixem ensenyats i sempre s’aprèn alguna cosa.
 • El checkbox de la RGPD: la llei ens obliga a protegir les teves dades i informar-te que fem, com els tractem i perquè els utilitzem. Aquest checkbox és el teu consentiment a la nostra forma de treballar les dades que ens dones.

Aquest formulari et dóna la possibilitat d’escriure’ns de manera ANÒNIMA.
La decisió és a les teves mans …

  Consentiment:

  L'AMPA Vedruna Immaculada tractarà la informació que ens facilita per tal d'informar-lo de les activitats que realitzem. Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides.

  Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació per saber si a l'AMPA Vedruna Immaculada estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant AMPA Vedruna Immaculada, Carrer Dos de maig 247-251, 08013 Barcelona o a l'adreça de correu electrònic ampa@vedrunaimmaculada.cat, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent.

  Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, c/Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.

  Tractament de les seves dades:

  • Les seves dades seran cedides i compartides amb la direcció de Escola Vedruna Immaculada Barcelona.  © 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats