Botigues amigues pel Camí Escolar

Des de la Comissió Camí Amic de l’AMPA us volem demanar la vostra col·laboració per tal d’aconseguir disposar d’una bona xarxa de comerços implicats en el projecte del nostre Camí Escolar.

Les Botigues Amigues, són un element essencial per al bon funcionament del camí, ja que permeten disposar de punts de referència on els nostres fills puguin dirigir-se en cas de necessitat, a la vegada que es reforça la relació entre l’escola, el barri, i les famílies.

Per aquest motiu, i per tal que aquests comerços siguin el més propers i de confiança possible, us demanem a vosaltres que proposeu aquella botiga o establiment que us generi més confiança, sigui perquè en sou clients habituals, perquè en coneixeu els amos, en sou propietaris o bé creieu que pel tipus d’establiment poden estar interessats a adherir-se al Camí Amic. No es tracte de disposar d’una xarxa extensa i nombrosa de comerços adherits, sinó que aquests siguin de la màxim confiança i implicació.

Envieu el formulari amb la vostra proposta, i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal que ens feu d’interlocutors el dia que els anem a proposar l’adhesió, que es farà entre els mesos de Març i Abril, previs a la inauguració.

Nota: Tingueu en compte que no tenen perquè ser a la vora de l’escola, sinó en els trajectes que puguin fer el nens de casa fins a aquesta.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de la comissiócamiamic.fg@gmail.com o bé en el camp comentaris del mateix

FORMULARI:
* Necessari, aquest camp és obligatòri.
Nom* (Nom i cognoms de la persona que fa la proposta)
E-mail* (Correu electrònic de la persona que fa la proposta)
Telèfon* (Telèfon o mòbil de contacte de la persona que fa la proposta)
Nom de la Botiga*
Tipus d’establiment* (Si es tracte d’un bar, cafeteria, supermercat, quiosc, papereria, etc.)
Quin tipus de relació hi teniu?*
Adreça de la Botiga
Comentaris (Afegeix aquí qualsevol dubte o comentari que vulguis fer-nos arribar)

DESCÀRREGUES AUXILIARS:

Indicacions Comerciants

Carta Comerciants

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats