Junta Actual

Us presentem els seus membres de la Junta perquè els pugueu posar cara i en sapigueu alguna cosa més. Si voleu formar-hi part o participar puntualment en alguna activitat concreta, només ens ho heu de comunicar!

Si us agradaria col·laborar però no teniu clar com, també podeu entrar al grup de col·laboradors que ens ajuden quan poden i sense cap compromís. Digueu-nos-ho i us afegirem al grup de wahtsapp (només enviem temes d’AMPA i puntualment).

Presidència, Secretaria i Tresoreria

Vanesa Santiago

Vanesa Santiago Presidenta

Membre de la junta des de 2016
La Vanesa Santiago és la presidenta de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Carnestoltes i Festa de l’AMPA. La Vanesa té dues filles, la gran nascuda el 2013 i la petita, nascuda el 2016.

Cristina Barberán Secretària

Membre de la junta des de 2003
La Cristina Barberán és la Secretaria general de la Junta de l’AMPA.
Eva Rubio

Eva Rubio Tresorera

Membre de la junta des de 2015
L’Eva Rubio és la Tresorera de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les reunions amb entitats externes per al Camí Escolar, Consell Escolar,  Carnestoltes i Mail. L’Eva té dues filles, la gran nascuda el 2011 i la petita, nascuda el 2015.

Vocals (ordre alfabètic)

Boris Arroyo

Boris Arroyo Vocal

Membre de la junta des de 2017
El Boris Arroyo és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en diverses de les activitats. El Boris té dos fills, el gran nascut el 2011 i el petit nascut el 2014
Laia Oltra

Laia Oltra Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Laia Oltra és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Carnestoltes. La Laia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2014.

Sílvia Agulló Vocal

Membre de la junta

Olga Carrillero Vocal

Membre de la junta

Alexandra Flotats Vocal

Membre de la junta

Elena García Vocal

Membre de la junta

Yolanda González Vocal

Membre de la junta

Jordi Pérez Vocal

Membre de la junta

Susanna Polo Vocal

Membre de la junta
Alex Alcaraz

Alex Alcaraz Vocal

Membre de la junta des de 2015
L’Alex Alcaraz és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Web i English Day. L’Alex té dos fills, el gran nascut el 2007 i el petit, nascut el 2010.
Mireia Ruescas

Mireia Ruescas Vocal

Membre de la junta des de 2017
La Mireia Ruescas és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Marató de TV3, Cantada de Nadales i Torronada. La Mireia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2012.

A més, d’altres pares i mares de l’escola s’encarreguen d’algunes activitats com La Milla, Portes Obertes i d’altres iniciatives que sorgeixen durant el curs.

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats