Junta Actual

Aquest curs 2015 – 2016 s’han produït moltes noves incorporacions a la Junta de l’AMPA. Us presentem els seus membres perquè els pugueu posar cara i en sapigueu alguna cosa més. Si voleu formar part de la Junta, només ens ho heu de comunicar!

Presidència, Secretaria i Tresoreria

Sònia Ripoll

Sònia Ripoll Presidenta

Membre de la junta des de 2010
La Sònia Ripoll és la Presidenta de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Coordinació del banc de pares i mares (conjuntament amb la direcció de l’escola), Recollida de roba esportiva, Portes obertes i Col·laboració amb entitats i barri. La Sònia té dues filles, la gran nascuda el 2007 i la petita, nascuda el 2010.
Marta Barberán

Marta Barberán Secretària

Membre de la junta des de 2003
La Marta Barberán és la Secretaria general de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Cavalcada, Torronada i la Diada de bàsquet. La Marta té dos fills i una filla, el gran nascut el 1999, la mitjana nascuda el 2002, i el petit, nascut el 2004.
Eva Rubio

Eva Rubio Tresorera

Membre de la junta des de 2015
L’Eva Rubio és la Tresorera de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les reunions amb entitats externes per al Camí Escolar. L’Eva té dues filles, la gran nascuda el 2011 i la petita, nascuda el 2015.

 

Vocals (ordre alfabètic)

Alex Alcaraz

Alex Alcaraz Vocal

Membre de la junta des de 2015
L’Alex Alcaraz és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Web i Trobades d’Educació. L’Alex té dos fills, el gran nascut el 2007 i el petit, nascut el 2010.
Queralt Castillo

Queralt Castillo Vocal

Membre de la junta des de 2016
La Queralt Castillo és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Recollida de roba i English Afteroon. La Queralt té un fill, nascut el 2013.
Jordi Garcia

Jordi Garcia Vocal

Membre de la junta des de 2016
El Jordi Garcia és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Marató de TV3. El Jordi té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, el 2012.
Xabier Garcia

Xabier Garcia Vocal

Membre de la junta des de 2016
El Xabier Garcia és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Festa de l’Ampa. El Xabier té 3 fills, la gran nascuda el 2009, la mitjana el 2012 i el petit, el 2016.
Laia Oltra

Laia Oltra Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Laia Oltra és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Web. La Laia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2014.
Laura Pérez

Laura Pérez Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Laura Pérez és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Torronada i Promoció de l’anglès. La Laura té un fill nascut el 2011.
Montserrat Puig

Montserrat Puig Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Montserrat Puig és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Destapa la teva solidaritat i Recollida de llibres. La Montserrat té dos fills, el gran nascut el 2008 i el petit, nascut el 2010.
Sònia Roman

Sònia Roman Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Sònia Roman és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Web i Revista. La Sònia té dues filles, la gran nascuda el 2011 i la petita, nascuda el 2014.
Vanesa Santiago

Vanesa Santiago Vocal

Membre de la junta des de 2016
La Vanesa Santiago és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Recollida de joguines i Diada de bàsquet. La Vanesa té dues filles, la gran nascuda el 2013 i la petita, nascuda el 2016.
Laura Zanni

Laura Zanni Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Laura Zanni és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Festa de l’AMPA. La Laura té una filla i un fill, la gran nascuda el 2005 i el petit, nascut el 2008.
  • Propers esdeveniments

    No Upcoming Events found!

© 2015 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats