Junta Actual

Us presentem els seus membres de la Junta perquè els pugueu posar cara i en sapigueu alguna cosa més. Si voleu formar-hi part o participar puntualment en alguna activitat concreta, només ens ho heu de comunicar!

Si us agradaria col·laborar però no teniu clar com, també podeu entrar al grup de col·laboradors que ens ajuden quan poden i sense cap compromís. Digueu-nos-ho i us afegirem al grup de wahtsapp (només enviem temes d’AMPA i puntualment).

Presidència, Secretaria i Tresoreria

Jordi Garcia

Jordi Garcia President

Membre de la junta des de 2016
El Jordi Garcia és el president de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Marató de TV3 i Cantada de Nadales. El Jordi té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, el 2012.
Marta Barberán

Marta Barberán Secretària

Membre de la junta des de 2003
La Marta Barberán és la Secretaria general de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Cavalcada, Torronada i la Diada de bàsquet. La Marta té dos fills i una filla, el gran nascut el 1999, la mitjana nascuda el 2002, i el petit, nascut el 2004.
Eva Rubio

Eva Rubio Tresorera

Membre de la junta des de 2015
L’Eva Rubio és la Tresorera de la Junta de l’AMPA i, a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les reunions amb entitats externes per al Camí Escolar, Consell Escolar,  Carnestoltes i Mail. L’Eva té dues filles, la gran nascuda el 2011 i la petita, nascuda el 2015.

 

Vocals (ordre alfabètic)

Alex Alcaraz

Alex Alcaraz Vocal

Membre de la junta des de 2015
L’Alex Alcaraz és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Web i English Day. L’Alex té dos fills, el gran nascut el 2007 i el petit, nascut el 2010.
Boris Arroyo

Boris Arroyo Vocal

Membre de la junta des de 2017
El Boris Arroyo és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en diverses de les activitats. El Boris té dos fills, el gran nascut el 2011 i el petit nascut el 2014
Xabier Garcia

Xabier Garcia Vocal

Membre de la junta des de 2016
El Xabier Garcia és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Trobades d’educació i Marató de TV3. El Xabier té 3 fills, la gran nascuda el 2009, la mitjana el 2012 i el petit, nascut el 2016.
Laia Oltra

Laia Oltra Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Laia Oltra és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en la següent activitat: Carnestoltes. La Laia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2014.
Montserrat Puig

Montserrat Puig Vocal

Membre de la junta des de 2015
La Montserrat Puig és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Recollida de llibres i Trobades d’Educació. La Montserrat té dos fills, el gran nascut el 2008 i el petit, nascut el 2010.
Mireia Ruescas

Mireia Ruescas Vocal

Membre de la junta des de 2017
La Mireia Ruescas és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Marató de TV3, Cantada de Nadales i Torronada. La Mireia té dos fills, el gran nascut el 2009 i el petit, nascut el 2012.
Vanesa Santiago

Vanesa Santiago Vocal

Membre de la junta des de 2016
La Vanesa Santiago és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Carnestoltes i Festa de l’AMPA. La Vanesa té dues filles, la gran nascuda el 2013 i la petita, nascuda el 2016.
Carles Saperas

Carles Saperas Vocal

Membre de la junta des de 2017
El Carles Saperas és vocal de la Junta de l’AMPA i a més de les funcions inherents al seu càrrec, participa activament en les següents activitats: Marató de TV3 i Festa de l’AMPA. El Carles té dos fills, el gran nascut el 2012 i el petit nascut el 2015.

 

A més, d’altres pares i mares de l’escola s’encarreguen d’algunes activitats com La Milla, Portes Obertes i d’altres iniciatives que sorgeixen durant el curs.

 

© 2017 AMPA Immaculada Vedruna. Tots els drets reservats